Help! Non-profit ondernemer zoekt fondsenwerving tips: CRM

Herkenbaar? Druk bezig zijn met jouw non-profit onderneming, werken aan je zichtbaarheid en potentiële donateurs en leden bereiken en enthousiasmeren. Maar hoe beheer je jouw fondsenwerving, ledenbestand en relatiebestand? En hoe maak je deze noodzaak goed te doen, betaalbaar en misschien zelfs leuk? Wij leggen het uit met de volgende nonprofit tips voor CRM.

CRM voor nonprofit organisaties, dat vanzelf werkt
Hoe heerlijk zou het zijn om een CRM te hebben waarbij alles zo goed als vanzelf gaat! Dat ervoor zorgt dat jij lekker effectief bezig bent en zo veel mogelijk donateurs werft en behoudt voor jouw doel! En dan het liefst zo simpel en goedkoop mogelijk.

Klinkt als een droom? Nee hoor, we knijpen je wakker, want de realiteit is veelbelovend! Maar wie zijn wij om te bepalen welk CRM bij jou past? Wel helpen we je graag op weg en delen we de voordelen van ons nonprofit CRM. Hoef jij alleen nog maar te beslissen en jezelf een passend systeem cadeau doen. Xapti is er om jou een hoop gedoe uit handen te nemen. Zodat jij tijd hebt om meer geld te creëren voor jouw doel.

Ontdek ze nu, de voordelen van Xapti.

1. Compleet
Het is uitgebreid he, het hele traject van fondsenwerving? Tussen de werving van jouw donateurs en het behoud zitten een heleboel stappen. Toezeggingen en donaties, bedankjes, incasso van de betaling, data import en export, prolongatie, nou ja, je kent het wel, de hele cyclus. Xapti is een cloud oplossing voor jouw fondsenwervende organisatie. Aan alles is gedacht en alles kan je volledig personaliseren en branden met je eigen merk. Heerlijk compleet dus.

2. Eenvoudig
Wij zien het zo, automatisering mag geen belemmering zijn als je een non-profit organisatie wilt starten. Jouw database van donateurs beheren en uitbouwen moet eenvoudig zijn. Zweeds eenvoudig als je begrijpt wat we bedoelen. ? En dat is Xapti, eenvoud is de basis bij alle tools die we bieden met dit fondsenwerving CRM. Geen gedoe en een hoog DIY (do it yourself) gehalte.

3. Betaalbaar
Wie zit er te wachten op verborgen kosten, verplichte consultancy trajecten en ingewikkelde trainingen? Jij zeker niet toch? Daar doet Xapti dan ook niet aan. Alles is ingericht op gemak en snelheid. Word je donateur ook blij van, dat jij er alles aan doet om zoveel mogelijk van de donatie bijdrage bij het doel te krijgen.

4. Betrouwbaar
Xapti is een Nederlands bedrijf, wij voldoen aan de Nederlandse privacywetgeving en zijn AVG / GDPR compliant.

Xapti heeft dit CRM ontwikkeld door goed te luisteren naar jou, de gebruiker. Wat zie jij graag terug in een goed werkend CRM?

Ervaar Xapti zelf met een gratis online demo!
The proof in the pudding is in the eating. En daarom geven wij graag een gratis online demo van Xapti. Vraag die aan met de rode knop in het menu.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 31 juli 2019