kaartjes
keuzehulp
kaartjes

CRM voor non profits

Non profits (NGO’s) zetten zich bij uitstek in om de wereld een beetje mooier en leuker te maken als kern van hun bestaansrecht. Een belangrijke inkomstenbron van charitatieve organisaties is fondsenwerving.

Relatiebeheer voor non profits makkelijk gemaakt
De omgang met alle relaties – het relatiebeheer ook wel engagement – is daarbij cruciaal. Dit vindt plaats met alle groepen in de achterban: naast donateurs ook supporters, ambassadeurs, gezinnen, vrijwilligers, (zuster) organisaties, eigen medewerkers en subsidieverstrekkers. Sommige relaties zijn het allemaal tegelijk.

CRM pakketten alleen voor sales?
Het relatiebeheer en de strategie rondom communicatie verschilt per organisatie. Hoe je je CRM software goed inricht niet. De meeste CRM pakketten en boekhoudpakketen, zijn ingericht ter ondersteuning van zakelijke sales afdelingen en daarmee niet bruikbaar.

CRM specifiek voor non profits
Xapti ondersteunt (particuliere) fondsenwerving wel en gaat nog véél verder. Xapti is specifiek gemaakt voor toepassing binnen fondsenwervende omgevingen en combineert alle benodigde functies voor administratie, communicatie en campagne management. De beste opleiding voor uw non-profit.

 

kaartjes
kaartjes
keuzehulp
kaartjes
kaartjes

Touchpoints, contactmomenten en e-mail marketing

Voor het opbouwen van een compleet beeld van al je relaties ondersteunt en registreert Xapti alle communicatie en contacten met je achterban: van individuele touchpoints tot groepsgewijze contactmomenten die onderdeel zijn van marketing campagnes.

En hoewel andere communicatievormen, zoals schriftelijke of telefonische correspondentie, ook heel goed worden ondersteund, nemen e-mailings en e-mail marketing een bijzondere plaats in.

E-mails (of nieuwsbrieven) kunnen individueel of collectief op basis van selecties worden verstuurd, waarbij de open/click informatie wordt teruggekoppeld en onbezorgbare e-mails (bouncers) op een takenlijst worden gezet of tot een automatische opvolgactie leiden. Het versturen van duizenden e-mails tegelijk is geen enkel probleem. Meer weten ? Klik hier.

kaartjes
keuzehulp
kaartjes

Webformulieren en betaalformulieren

Ook worden de gegevens uit webformulieren en betalingsformulieren direct verwerkt. Gangbare “responsive” webformulieren voor aan- en afmeldingen op nieuwbrieven, donatie- en inschrijfformulieren worden standaard meegeleverd. Deze formulieren kunnen eenvoudig worden aangepast of aangevuld en op de eigen website worden geplaatst.

De gegevens van ingevulde formulieren zijn direct in Xapti beschikbaar en door een workflow kan desgewenst meteen een opvolgactie worden uitgevoerd. Meer weten ? Klik hier!

kaartjes
kaartjes
keuzehulp
kaartjes

Xapti is erg uitgebreid

Xapti wordt gebruiksklaar en compleet opgeleverd, waardoor je direct kunt beginnen. Weten hoe dat werkt? Klik hier.
Nog meer weten over wat Xapti allemaal kan? Klik hier.

kaartjes
keuzehulp
kaartjes

Demo aanvragen

Ja, graag nodigen wij jou en je collega’s uit voor een vrijblijvende presentatie/webinar van ongeveer één uur. Jullie input is belangrijk en zo kun je live ervaren waarom Xapti in jullie situatie de beste oplossing is.

kaartjes