Gratis webinar: de kunst van storybranding

Zet het in je agenda: webinar storybranding op donderdag 23 mei van 10:00 tot 11:00! Schrijf je in via deze link. 

Als non-profit sta je steeds weer voor de uitdaging om mensen voor jouw organisatie te enthousiasmeren. Heel vaak vertel je het verhaal van jullie mooie organisatie, waarom en voor wie jullie er zijn, en wat jullie doel is. Ofwel, in het Engels: storytelling. Voor het eerstvolgende Xaptiwebinar op donderdag 23 mei hebben we Daan Schmidt van StoryBrand Nederland bereid gevonden als spreker. In dit gratis webinar neemt Daan ons mee in ‘De kunst van storybranding’. Donateurs werven, leden werven, stakeholders betrekken, maar ook je interne organisatie gemotiveerd houden: met storybranding gaat het net even makkelijker!

Over Daan Schmidt en StoryBrand

Daan Schmidt is de oprichter en mede-eigenaar van StoryBrand Nederland en haalde deze nieuwe methode naar de Benelux. Hij droeg bij aan de Nederlandse bewerking van het boek StoryBrand (juni 2021) dat een nummer 1 bestseller werd op Managementboek.nl. Daan helpt organisaties een overtuigend verhaal te vertellen en heeft inmiddels honderden organisaties geholpen om hun boodschap helder te krijgen zodat hun impact en omzet toeneemt.

Inhoud van het webinar storybranding

Aan de hand van een paar treffende non-profit voorbeelden laat Daan je zien hoe je jouw verhaal veel krachtiger kunt maken. Want in een wereld waar iedereen wel 3.000 marketingboodschappen per dag krijgt, is het van cruciaal belang dat jouw non-profit gehoord en gezien wordt. Als mensen jullie verhaal snel en goed begrijpen, doneren ze eerder en worden ze sneller lid. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door te gaan werken met volgens de StoryBrand methode!

Wat ga je leren tijdens dit webinar?

  • Je ontdekt de principes van StoryBrand, zodat je weet waarom het zo goed werkt,
  • Je ontdekt wat een mission-based verhaal is en hoe je dat kunt gebruiken,
  • Je ontdekt wat een donor-member-based verhaal is en hoe je dat kunt inzetten,
  • Je ontvangt het 7-delige StoryBrand script om je eigen verhaal aan te scherpen,
  • Je krijgt voorbeelden van websites te zien, zodat je het makkelijker kunt toepassen in jouw situatie.

Inschrijven voor het webinar

Kom je ook naar het gratis webinar? Je schrijft je eenvoudig in via deze link. Op uiterlijk 21 mei ontvang je een e-mail met de inloggegevens van Zoom. Niet gekregen? Neem even contact op met ons.

Extraatje: deelnemers maken kans op een gratis live website review tijdens het webinar storybranding én we geven een paar boeken van StoryBrand weg!

 

29-4-2024

Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons contactformulier. We horen graag van je!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 29 april 2024