Xapti data partner van #giving tuesday

Het is bijna zover: 30 november 2021 is het #Givingtuesday. #GivingTuesday is een beweging die mensen, gemeenschappen en organisaties van over de hele wereld bij elkaar brengt met een gemeenschappelijk doel: inspireren om aan en om elkaar te geven. Wij, Xapti, steunen deze beweging als datapartner.

Waar gaat het over?
#GivingTuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen en wordt gevierd op de eerste dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. Deze koopevenementen draaien volledig om massaal consumeren. Op #GivingTuesday, de dinsdag erna, doen we iets voor een ander. Het is een beweging met de missie: ‘Gezamenlijk een meer rechtvaardige en vrijgevige wereld te bouwen.’ Sinds 2019 doet Nederland mee met deze wereldwijde actiedag.

Waarom zou je meedoen?
#GivingTuesday markeert de start van een traditioneel seizoen dat in het teken staat van geven. Zijn er bijvoorbeeld extra vrijwilligers nodig voor een leuk voorjaarsevenement? Moeten er extra donaties geworven worden voor een restauratieproject? Of zet je je huidige donateurs graag extra in het zonnetje? Sluit aan bij #Givingtuesday Nederland om aandacht te vragen voor jullie organisatie of voor een ander.

Kijk voor meer over #GivingTuesday op de website van de Giving Tuesday beweging

Hoe doe je mee?
Meedoen met #Givingtuesday Nederland en gebruik maken van het platform is gratis en eenvoudig.

Wil je weten hoe je dat doet?
Xapti heeft een praktische “how-to-participate” manual gemaakt voor gebruikers van Xapti en andere CRM systemen. Wil je deze per e-mail ontvangen dan kun je dat aangeven via ons contactformulier of door ons een e-mailtje te sturen.

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 5 november 2021