Xapti vernieuwt de website en huisstijl

Groot nieuws! De afgelopen jaren is het aantal organisaties dat Xapti gebruikt flink gegroeid en de tevredenheid over Xapti is hoog. Meer over Xapti’s historie vind je hier.

In de toekomst gaan we er nog harder aan werken om binnen de markt van software voor de kleinere Nederlandse non-profit organisaties een modern, goed, betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig standaard CRM product te leveren dat precies doet wat zij nodig hebben. Fondsenwervers, ledenwervers en andere medewerkers van kleinere non-profit organisaties worden door Xapti maximaal ondersteund in hun dagelijkse werkzaamheden. En zoals je weet is Xapti een self-service concept : gebruikers doen zoveel mogelijk zelf en hebben de Xapti organisatie eigenlijk maar zelden nodig.

Vanwege de groei in de afgelopen jaren, de voorziene groei in de komende jaren en het unieke concept hebben we besloten dat Xapti met ingang van 1 juli 2021 op eigen benen gaat staan. Alle klanten zijn hierover aan het begin van de zomer geïnformeerd en inmiddels zijn de veranderingen doorgevoerd. De partnership met Ifunds blijft bestaan.

Nieuwe website www.xapti.nl
De oude website van Xapti paste niet meer helemaal bij de ambities die horen bij het “op eigen benen staan”. Dus hebben we besloten de website te vernieuwen. In de afgelopen zomermaanden is door het Xapti team nauw en intensief samengewerkt met Dennis van Fourbottles en dat heeft geleid tot een mooie nieuwe en complete website en een nieuwe huisstijl. Een website die goed past bij ons en onze opgefriste huisstijl. We zijn er trots op en nodigen je uit om een kijkje te komen nemen: www.xapti.nl.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 30 augustus 2021