Xapti en FundFactory samen verder!

Persbericht: Xapti en FundFactory samen verder in non-profit CRM

Non-profit CRM-leveranciers Xapti en FundFactory gaan samen verder als één bedrijf. Alle activiteiten worden gebundeld en samengevoegd onder de naam Xapti. Samen zullen ze zich richten op het verbeteren en uitbreiden van het Xapti CRM product, dat speciaal ontworpen is voor CRM, communicatie en (financiële) administratie van goede doelen, stichtingen,
ledenorganisaties en andere non-profits.

Door het samengaan van Xapti en FundFactory profiteren klanten van meer kennis, innovatie en ervaring. Xapti biedt een complete CRM oplossing voor non-profit organisaties, met onder andere marketing automation, workflows, selectietooling, e-mail platform, webformulieren, incasso functionaliteit, online donatie en betalingsvoorzieningen. De oplossing is gebaseerd op moderne cloud technologie en is geschikt voor zowel grote als kleine organisaties.

Xapti, een Nederlandse social enterprise, wil non-profit organisaties helpen om hun missie te bereiken door IT barrières weg te halen. Een slimme CRM oplossing die goed aansluit bij hun branche is daarbij essentieel. Xapti biedt een complete CRM oplossing voor een scherpe prijs, die past bij de budgetruimte van de doelgroep, inclusief grotere en kleine organisaties. De organisaties kunnen de oplossing zelf gebruiken, zonder afhankelijk te zijn van dure en schaarse IT consultants.

Meer social impact
“Door het samengaan van Xapti en FundFactory komt heel veel non-profit ervaring en kennis onder één dak. Daar profiteren klanten natuurlijk van, en als de klanten van Xapti profiteren betekent dat meer social impact. Met een groter team kunnen we onze SaaS applicatie ook sneller doorontwikkelen en onze klanten daardoor beter helpen. Door samen te gaan kunnen we dus meer betekenen voor non-profit organisaties. En dat we met onze aanpak de afgelopen jaren een gat in de markt hebben aangeboord bewijst de mooie groei en de hoge klanttevredenheid die bleek uit ons recente klantonderzoek”, aldus Edwin Schalk, mede-eigenaar en initiatiefnemer van Xapti.

Toekomstvast
“Deze stap betekent voor mij en de klanten van FundFactory een toekomst zonder afhankelijk te zijn van een steeds duurder wordend onderliggend technologieplatform. Ook geeft deze stap meer zekerheid aan onze klanten. Ik heb decennialange ervaring in deze markt, net als het Xapti team, en ik sluit me daarom graag aan bij het Xapti initiatief. Ik ben blij dat ik vanaf nu deel uitmaak van het team, waar ik me thuis voel”, zegt Hans de Groot, directeur en oprichter van FundFactory.

 

1-11-2023

voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier

Terug naar overzicht

Geplaatst op 1 november 2023